In the beginning ratzinger pdf

0
3

Va millorar el telescopi i, per tant, l’observació astronòmica, i va donar suport a la teoria heliocèntrica de Nicolau Copèrnic. De vegades se l’anomena “el pare de l’observació astronòmica”, el “pare de la física moderna”, el “pare de la ciència” o el “pare de la ciència moderna”. Stephen Hawking digué: “Galileu, potser més que qualsevol altra persona, fou el responsable del naixement de la ciència moderna. Galileu va néixer a Pisa, Ducat de Florència, i va ser el primer dels sis fills de Giulia Ammannati i Vincenzo Galilei, in the beginning ratzinger pdf conegut intèrpret de llaüt, compositor i teòric de la música.


El mateix Galileu va ser un bon intèrpret de llaüt i també va heretar del seu pare un sentit escèptic sobre l’autoritat establerta i el valor de l’experimentació. Galileu va rebre el seu nom en honor del seu avantpassat Galileo Bonaiuti, metge, professor universitari i polític que va viure a Florència del 1370 al 1450.

Quan Galileu tenia vuit anys la seva família es va traslladar a Florència. La filla gran de Galileu, Virgínia, a qui estava molt unit. En ingressar al convent va rebre el nom de Maria Celeste.

SHARE
Previous articleWorld map 2017 pdf
Next articleQc tutorial pdf free download