Star trek pdf download

0
3

Star Trek er et amerikansk medie-franchise, der omfatter seks tv-serier, tolv spillefilm, flere hundrede romaner og en lang række computerspil. De star trek pdf download alle i det samme fiktive univers skabt af Gene Roddenberry. Star Trek er ét af de mest populære fænomener indenfor science fiction-genren. Allerede i 1960 havde Gene Roddenberry lavet et forslag til den science fiction tv-serie, der senere skulle blive til Star Trek.


Selvom han offentligt markedsførte den som “et vogntog til stjernerne” så fortalte han sine venner at serien var inspireret af de mange western serier der kørte på den tid i USA, og Jonathan Swifts Gullivers rejser, hvor hver episode foregik på to niveauer dels som en eventyr historie og dels som en historie der skulle lære folk om et moralsk spørgsmål. Star Trek foregår i en optimistisk fremtid, hvor naturvidenskaben har forenet menneskeheden med andre levende væsner i galaksen og derved løst jordboernes problemer med racisme, fattigdom, miljø, intolerance og overtro. Behandlingen af universelle emner som imperalisme, krig, menneskerettigheder, teknologiens rolle og andre etiske og moralske spørgsmål kan forklare Star Treks fortsatte popularitet gennem fire årtier. Andre årsager kan være de sympatiske figurer: den karismatiske kaptajn Kirk, den logiske mr.

Star Trek begyndte som en tv-serie i 1966. Selv om serien blev stoppet efter kun tre sæsoner, affødte den yderligere fem tv-serier. Det er blevet til i alt 726 afsnit fordelt på 30 sæsoner. Det første afsnit blev sendt på NBC den 8.

I andre roller sås Leonard Nimoy som Mr. Star Trek: The Animated Series blev produceret af Filmation og kørte i to sæsoner med i alt 22 afsnit à 30 minutter. Det meste af den oprindelige besætning lagde stemmer til med undtagelse af Walter Koenig, der ikke blev bedt om at deltage for at holde omkostningerne nede. Selv om formatet gav mulighed for eksotiske landskaber på fremmede planter var budgetbegrænsninger et stort problem, og kvaliteten på tegningerne var heller ikke i top.